Základom polievky je pomaly ťahaný vývar s kvalitnou koreňovou zeleninou a kúskami chudého kuracieho mäsa.
Zloženie: kurací vývar (voda, kuracie mäso a kosti, cibuľa, cesnak, bobkový list, nové korenie, čierne korenie, soľ), zmes zeleniny (mrkva, zeler, petržlen) (23 %), kuracie mäso (5 %), soľ kamenná, čierne korenie.
Nutričné hodnoty na 100g
Energetická hodnota kJ: 139
Energetická hodnota kcal: 46
Tuky: 0,7 g
nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 4,7 g
z toho cukry: 1,0 g
Bielkoviny: 2,0 g
Vláknina: 0,34 g
Soľ: 0,69 g
Spôsob prípravy: Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované. Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
» Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
» Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
» Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Centrálny sklad | Bratislava VIVO | Bratislava NIVY | Košice AUPARK |
---|---|---|---|
Skladovú dostupnosť pre Vás niekoľkokrát denne aktualizujeme, ale aj napriek tomu sa môže v ojedinelých prípadoch stať, že tovar, ktorý si objednáte môže byť už vypredaný.
SKLADOM
SKLADOM MALÉ MNOŽSTVO
NA OBJEDNÁVKU
VYPREDANÉ
|
Základom polievky je pomaly ťahaný vývar s kvalitnou koreňovou zeleninou a kúskami chudého kuracieho mäsa.
Zloženie: kurací vývar (voda, kuracie mäso a kosti, cibuľa, cesnak, bobkový list, nové korenie, čierne korenie, soľ), zmes zeleniny (mrkva, zeler, petržlen) (23 %), kuracie mäso (5 %), soľ kamenná, čierne korenie.
Nutričné hodnoty na 100g
Energetická hodnota kJ: 139
Energetická hodnota kcal: 46
Tuky: 0,7 g
nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 4,7 g
z toho cukry: 1,0 g
Bielkoviny: 2,0 g
Vláknina: 0,34 g
Soľ: 0,69 g
Spôsob prípravy: Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované. Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi
» Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
» Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
» Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.